5 voordelen van wonen in CityLoft Hasselt

CityLoft Hasselt wordt jouw nieuwe thuis, alleen weet je het misschien zelf nog niet. Totdat je dit artikel hebt gelezen, tenminste!

1. Midden in de stad

In je CityLoft woon je zo dicht bij alle leuke restaurants, shops en culturele places to be dat de hele stad praktisch je thuis wordt. Ook vind je op wandelafstand heel wat oases van rust, zoals de Japanse tuin en het Kapermolenpark. Alle hotspots van Hasselt? Hierzo!

2. Slimme snufjes

Als millennial heb je het al druk genoeg. Daarom maakt CityLoft je het leven net iets makkelijker met slimme technologische huishulpjes zoals een BringMe-box, veiligheidsdeuren en camerabewaking. Dringend een klusjesman of poetshulp nodig? Met een simpele druk op de knop staat die voor je deur.

3. Extra ruimte voor fun

In CityLoft leef je niet alleen binnen de vierkante meters van je eigen loft, maar in de gemeenschappelijke ruimtes. Werk ’s avonds wat door met je medebewoners in de work lounge, organiseer een barbecue op het dakterras of maak een praatje in de wasmachineruimte. En als je even alleen wil zijn, trek je je gewoon terug in je eigen, bemeubelde loft met alle privacy.

4. Een sociaal leven

Samen is álles leuker, ook wonen. Van sfeervolle multi-use space met lounge en fitness tot fantastisch dakterras mét firepit: CityLoft is een gezellige community van gelijkgezinde jonge mensen. Zodat jij straks niet alleen nieuwe buren hebt, maar nieuwe familieleden.

5. Duurzaam wonen

Omdat je compact woont in je CityLoft, verbruik je een stuk minder energie. Daarnaast bieden de moestuintjes op het dakterras je een groene omgeving en zorgen de (gratis) fietsen voor minder CO2-uitstoot. Zo draag je een steentje bij aan het milieu, verminder je je ecologische voetafdruk én je verbruik. Goed nieuws voor de planeet én je portefeuille! Pssst: nog meer weten over duurzaam wonen in de stad?