Interview met architecten van CityLoft

Dat we in Vlaanderen anders moeten gaan bouwen en wonen, is een open deur intrappen. Wordt 2020 het jaar van de ommekeer? Hoe de architectuur van morgen anders kan, toont het Hasseltse architectenbureau UAU collectiv.
Lees meer

CityLoft wint architectuurprijs

Bis, bouw- en inspiratiesalon gaat sinds 2009 jaarlijks op zoek naar interessante architectuurprojecten rond een actueel en duurzaam thema. Dit jaar is dat ‘sharing’. Delen dus, in de brede zin van het woord: cohousing, kangoeroewonen, ruimtes met verschillende doelen op verschillende tijdstippen en andere collectieve (woon)vormen. CityLoft werd door een vierkoppige jury verkozen tot een van de winnaars.
Lees meer

Fact check: is investeren in vastgoed écht slimmer dan sparen?

Verzamelen jouw spaarcenten ook nog steeds stof op een spaarboekje dat amper iets opbrengt? Je zou beter overschakelen naar een ‘betonnen’ spaarrekening door je spaargeld te investeren in vastgoed. Nog niet overtuigd? Na het lezen van deze 3 redenen vast wel!
Lees meer

Checklist: zo herken je een goede investering in vastgoed

Geld brengt niets op als het op je spaarboekje staat. Wil je het wel beleggen, maar weet je niet goed hoe? Dankzij deze checklist vind je een slimme investering waarmee je de bal – of je spaargeld – niet kan misslaan.
Lees meer

5 voordelen van wonen in CityLoft Hasselt

CityLoft Hasselt wordt jouw nieuwe thuis, alleen weet je het misschien zelf nog niet. Totdat je dit artikel hebt gelezen, tenminste!
Lees meer

5 tips voor een stressvrije verhuis

Yes, je hebt je droomloft gevonden! Maar nu begint de échte stress pas: verhuizen. Met deze slimme tips en tricks wordt jouw verhuis een fluitje van een cent. Inpakken en wegwezen … naar je CityLoft!
Lees meer

Daarom is compact wonen de toekomst

Less is echt wel more. Compact wonen betekent niet meteen minder ruimte, en dit is waarom!
Lees meer

Daarom is investeren in CityLoft een slim idee

Investeren in vastgoed is zeker niet weggelegd voor de happy few. Zelfs met een beperkt budget kan je beleggen, en dan is CityLoft natuurlijk een slimme eerste keuze. Dit is waarom!
Lees meer

6 unieke troeven van CityLoft!

Wat als … je élke dag op hotel zou kunnen logeren? CityLoft biedt je alle voordelen van een hotel, zonder de nadelen.
Lees meer

Technologie in 2019: ontmoet dé smart home trends

Staat jouw koffie straks al te dampen als je uit bed stapt, zet je de verwarming aan met je stem en maken robots jouw avondmaal klaar? Maak kennis met de technologie van vandaag en morgen met deze indrukwekkende smart home trends.
Lees meer