Daarom is investeren in CityLoft een slim idee

Investeren in vastgoed is zeker niet weggelegd voor de happy few. Zelfs met een beperkt budget kan je beleggen, en dan is CityLoft natuurlijk een slimme eerste keuze. Dit is waarom!

1. Je hebt geen groot spaarpotje nodig

Goed nieuws voor iedereen die níét net de lotto heeft gewonnen of een miljoen heeft geërfd van een steenrijke verre oom. Want om te investeren in CityLoft heb je heus niet zo’n groot kapitaal nodig, en bijna iedereen met een klein spaarpotje kan meedoen – óók jij dus. De lofts zijn immers te koop vanaf 150.000 euro. Alles wat je onmiddellijk moet betalen, is een registratiebelasting van 10%.

2. Je huurder betaalt je lening voor jou af

Voor de overige 90% van je investering kan je natuurlijk een lening aangaan. En eens je een huurder hebt gevonden – wat niet moeilijk mag zijn, zie het volgende puntje – betaalt die eigenlijk elke maand jouw hypotheek gewoon af. En het allerleukste: je loftblijft ondertussen netjes in waarde stijgen. Over een win-win gesproken …

3. CityLoft is op maat van de toekomst

Een huurder vinden voor je loft mag ook op lange termijn geen enkel probleem zijn. Het wonen van de toekomst speelt meer in op beleving en de locatie wordt belangrijker dan het aantal vierkante meters. Daar speelt CityLoft handig op in, met zijn ligging vlakbij de leukste hotspots, slimme technologische snufjes en hotel styleservices!