6 unieke troeven van CityLoft!

Wat als … je élke dag op hotel zou kunnen logeren? CityLoft biedt je alle voordelen van een hotel, zonder de nadelen.

1 | Een volledig bemeubelde kamer

Vergéét verhuisstress. Dankzij de volledig bemeubelde lofts was verhuizen nog nooit zo makkelijk. Toiletgerief, kleren en wat boeken: als je verhuist naar CityLoft, hoef je maar evenveel spullen mee te nemen als wanneer je op hotel zou gaan. Even je keycard swipen, je trolley uitladen en je bent ingetrokken! Hier lees je trouwens de slimste tips en tricks om zonder stress te verhuizen!

2 | Een wasmachineruimte

Verspil geen kostbare ruimte in je loft aan een grote, luide wasmachine. In de wasbar van CityLoft was én droog je makkelijk al je kleren, terwijl je een praatje maakt met je fijne buren, ontspant in de lobby of wat gaat sporten op de fitnesstoestellen.

3 | Een gezellig dakterras

Een leuke barbecue met je buren, aperitieven naast de firepit of je eigen groenten kweken in het moestuintje: op het groene dakterras van CityLoft kan het allemaal. Je geniet ondertussen ook nog eens van een knap uitzicht over de stad!

4 | Een eigen fiets

Terwijl je op hotel vaak een stadsfiets kunt huren, doen we je bij CityLoft een nóg betere deal. Bij je loft krijg je gewoon een gratis fiets, want de hele stad is bereikbaar op je twee wielen. Moet je toch verder de stad uit? In de 16 ondergrondse parkeerplaatsen krijg je je wagen kwijt.

5 | In-house fitness

Wil je graag nog wat aan je lichaam bouwen, maar geen zin om ‘s avonds nog te deur uit te gaan? Geen probleem! Ga gewoon naar de gratis in-house fitness van CityLoft en ontmoet er je gelijkgezinde buren. En vraag meteen wat tips voor meer gains

6 | Een digitale conciƫrge

Net als op hotel geniet je in CityLoft van de services van een (digitale) conciërge. Via een digitale toegangscontrole, camerabewaking en veiligheidsdeuren ben jij altijd op je gemak thuis. En dankzij de praktische BringMe-box hoef je niet eens thuis te zijn om online bestellingen aan te nemen. Handig!